KO SMO MI?
TEXTILINSPEKT je osnovan 2009. godine kao privredno društvo specijalizovano za ispitivanje i kontrolu tekstila, tekstilnih proizvoda, obuće i proizvoda od prirodne i veštačke kože.
TEXTILINSPEKT je ovlašćeno telo za ocenjivanje usaglašenosti akreditovano od strane Akreditacionog tela Srbije prema standardu SRPS ISO/IEC 17025:2017 u oblasti laboratorijskih ispitivanja i prema standardu SRPS ISO/IEC 17020:2012 u oblasti kontrole kvaliteta tekstila, tekstilnih proizvoda, obuće i proizvoda od prirodne i veštačke kože. TEXTILINSPEKT je imenovano telo za ocenjivanje usaglašenosti od strane Ministarstva privrede prema Pravilniku o ličnoj zaštitnoj opremi „Sl. glasnik RS“, br. 23/2020.
NAŠA DELATNOST
Usluge ispitivanja i kontrolisanja su pouzdane, profesionalne i poverljive za klijenta, što garantujemo visokom tehničkom opremljenošću. Pouzdanost naših uređaja, aparata, osoblja i rezultata dokazali smo kroz međulaboratorijska poređenja na međunarodnom nivou sa akreditovanim laboratorijama. Sva ispitivanja i kontrolisanja izvodimo po SRPS, ISO i EN standardima.
Usluge ispitivanja i kontrolisanja tekstila, tekstilnih proizvoda, obuće i proizvoda od prirodne i veštačke kože je u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima i stavljene su na raspolaganje tekstilnoj industriji, uključujuci proizvođace, uvoznike, izvoznike, distributere, zastupnike, veleprodaje, maloprodaje i nadležne za javne nabavke.
NAŠ TIM
Zapošljavamo stručno, visoko obrazovano, kvalitetno osoblje koje raspolaže relevantnim iskustvom, objektivnim i kvalitetnim radom.